İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Kolejinde O’MUN Konferansları
Bornova Okyanus Kolejinde O’MUN Konferansları Bornova Okyanus Kolejinde O’MUN Konferansları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Her dönem yüksek katılımlarla gerçekleştirilen öğrencilerin Birleşmiş Milletlerin delege rollerini üstlenerek temsil ettikleri ülkeler ve komitelere dair dünya problemlerine çözümler ürettiği O’MUN konferansının bu seneki ilk dönem ve ikinci dönem konferansları başarıyla tamamlandı.

Her dönem yüksek katılımlarla gerçekleştirilen öğrencilerin Birleşmiş Milletlerin delege rollerini üstlenerek temsil ettikleri ülkeler ve komitelere dair dünya problemlerine çözümler ürettiği O’MUN  konferansının bu seneki ilk dönem ve ikinci dönem konferansları başarıyla tamamlandı. 3rd O’MUN konferansı 08-10 Aralık 2018 tarihinde Antalya Akya Barut Otel’de, 4th O’MUN konferansı ise 19-21 Nisan 2019 tarihhleri arasında Kuşadası Aria Claros Otel’de düzenlendi. Konferanslar boyunca farklı bakış açıları ile tanışan ve empati yeteneklerini geliştiren öğrenciler, konferans sonunda O’MUN katılım sertifikalarını aldılar.

Öğrencilerin bu konferanslara katılımları İngilizcelerini geliştirmelerinin yanı sıra özgüvenli bir şekilde tartışmalara katılıp kendilerine farklı bakış açıları kazanmalarını sağladı. Katılım gösteren tüm öğrencilere ve onlara destek veren tüm İngilizce zümresine teşekkür ederiz.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
IŞIN SOYSAL
Tarih
:
08 Mayıs 2019, Çarşamba 13:31
Okunma
:
868 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları