İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Kolejinde Münazara Heyecanı
Bornova Okyanus Kolejinde Münazara Heyecanı Bornova Okyanus Kolejinde Münazara  Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanuslu her gencin kendini iyi ifade edebilen, inandığı düşünceyi doğru savunabilen, öz güveni sağlam bireyler olarak yetişmesi amacıyla Okyanus Kolejleri 7. Sınıflar Arası 5. Münazara Turnuvası düzenlendi.

  Okyanus Kolejlerinin gelenekselleşmiş etkinliklerinden biri olan 7.Sınıflar Arası Münazara Turnuvası bu yıl da büyük bir heyecanla başladı. Sınıf içinde başlayan karşılaşmalarla sınıf münazara takımları belirlendi. “En iyi öğrenme okuyarak yapılan öğrenmedir. / En iyi öğrenme dinleyerek yapılan öğrenmedir.” konusu ile yarışan 7-A ve 7-C sınıflarının karşılaşmasında kazanan takım 7-A oldu. Ardından “Toplumların gelişmesi sanatla olur. / Toplumların gelişmesi bilimle olur.” konularını tartışan 7- B ve 7- D sınıfları arasında yapılan maçı 7- B sınıfı kazandı. 7.sınıf öğrencileri coşkuyla sınıflarını destekledi.

  Şimdi sıra yarı finalde. 7-A ve 7-B sınıflarından oluşan yarı final takımları  ”Müstakil evlerde yaşamak bireylerin psikolojisini olumlu etkiler / Toplu konutlardaki yaşamak bireylerin psikolojisini olumlu etkiler.” konusunda ter dökecekler. Yarı final sonucunda kampüs birincisi belirlenecektir. Kazanan sınıf Mavişehir Okyanus Koleji ile yarışmaya hak kazanacaktır.

 


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
29 Kasım 2018, Perşembe 09:13
Okunma
:
761 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları