İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Kolejinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Gururla ve Minnetle Kutlandı.
Bornova Okyanus Kolejinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Gururla ve Minnetle Kutlandı. Bornova Okyanus Kolejinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Gururla ve Minnetle Kutlandı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Bornova Okyanus Kolejinde Gururla ve Minnetle Kutlandı.

Önce öğrencilerimiz,ardından velilerimiz için düzenlenen programda duygu dolu dakikalara şahitlik edildi.Ortaokul öğrencilerimiz tarafından  izleyenler zamanda yolculuğa çıkarıldı.Zaman makinesi teması ile kurgulanan programda 2019'dan 1915' e ışınlanan proje öğrencileri kendilerini Çanakkale cephesinde buldu.Oratoryo,koro ve lirik dans ile taçlanan programda "Çanakkale Geçilmez!" diyerek Türk'ün adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdıran başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimiz saygı ve özlemle anıldı. 104 yıl önce Türk milletinin 'Çanakkale Geçilmez!' dediği gün öğrencilerimiz tarafından tekrardan canlandırılınca Çanakkale'de verilen mücadeleye bir kez daha şahitlik edildi.Ortaokul Müdürü Esra Çayhan'ın milli duygularla yüklü konuşması ile törenimiz son buldu.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
IŞIN SOYSAL
Tarih
:
19 Mart 2019, Salı 22:16
Okunma
:
667 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları