İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Münazara Heyecanı
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Münazara Heyecanı Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Münazara Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Bornova Okyanus Ortaokulu Geleneksel 6. Münazara Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu.

 Okyanuslu her gencin kendini iyi ifade edebilen, inandığı düşünceyi doğru savunabilen, özgün fikirler üretebilen, karşılaştıkları problemlere çözüm bulabilen, topluluk önünde konuşabilen,öz güveni sağlam bireyler olarak yetişmesi amacıyla Okyanus Kolejleri 7. Sınıflar Arası 6. Münazara Turnuvası düzenlendi.

 Okyanus Kolejlerinin gelenekselleşmiş etkinliklerinden biri olan 7.Sınıflar Arası Münazara Turnuvası bu yıl da eylül ayında büyük bir heyecanla başladı.7. sınıf öğrencilerimizin kıyasıya yarıştığı karşılaşmalarda 7-A ve 7-B sınıfları çeyrek finale çıktı. 9 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen kampüs finalinde “Toplumların gelişmesi sanatla olur.‘‘ tezine karşılık ‘‘ Toplumların gelişmesi bilimle olur.” antitezi savunuldu.

Jüri üyelerinin karar vermekte zorlandığı oturumda heyecanlı anlar yaşandı ve Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi kampüs birincisi 7- A sınıfı oldu.

Final turnuvasında Mavişehir Kampüsü ve Bornova Kampüsü, Mavişehir Okyanus Kolejinin ev sahipliğinde 15 Nisan 2020 tarihinde karşılaşacaktır. Final müsabakasında "Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması milli benlik üzerine kötü etki yapar. / Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması dilimizi zenginleştirir." tezleri savunulacaktır.

Finalde yarışacak olan kampüslerimizin öğrencilerine başarılar dileriz. Unutmayalım ki neyi savunduğumuz değil nasıl savunduğumuz önemlidir.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ege Gürcüoğlu
Tarih
:
23 Ekim 2019, Çarşamba 17:39
Okunma
:
644 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları