İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi"nde Sıra Velilerimizde
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi"nde Sıra Velilerimizde Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi"nde Sıra Velilerimizde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" kapsamında sempozyum dönem başladı. Okyanus Koleji 5.sınıf öğrencileri mayıs ayının sonuna dek hayallerindeki meslekler hakkında bilgi sahibi olma imkanı bulacaklar.

Proje kapsamında hemen her meslek alanından uzman velilerimiz meslek tanıtımı için öğrenciler ile buluşarak mesleklerini detaylı bir şekilde öğrencilere anlattı. Öğrencilerimiz hayallerindeki mesleklerle ilgili tüm bilgilere sahip olmak için akıllarına takılan tüm soruların cevaplarına kavuşuyorlar. Bornova Okyanus Koleji Ortaokul 5. sınıf öğrencileri birbirinden farklı mesleklerin (Veterinerlik, Bilim İnsanı ve Öğretmenlik vb.) incelikleri ve çalışma şartlarıyla ilgili detaylı bilgilerle buluşuyorlar.

Öğrencilerimizin mesleki kariyerlerine giden yolda farkındalık uyandıran projemizin ilk mesleki tanıtımında değerli velilerimiz Veteriner Hekim Korhan DİKBAŞ, İngilizce Öğretmeni Bircan COŞKUN ve Ege Üniversitesi Arş. Gör. Dr. Ebru KOCADAĞ KOCAZORBAZ katılımlarıyla mesleki tanıtım semineri başlamıştır. Veteriner Hekim olmak isteyen, Öğretmen olmak isteyen ve Bilim İnsanı olmak isteyen öğrencilerimiz bu mesleği icra eden veliler ile tanışarak gelecekteki mesleki kariyer hayallerine ilk adımı attılar.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ege Gürcüoğlu
Tarih
:
22 Ocak 2020, Çarşamba 08:58
Okunma
:
882 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları