İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri LGS’ye Merhaba Dedi
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri LGS’ye Merhaba Dedi Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7. Sınıf Öğrencileri LGS’ye Merhaba Dedi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Kolejinde tüm 7.sınıf öğrencilerimize 19 Şubat 2020 Çarşamba Günü rehberlik dersi saatinde konferans salonumuzda Rehberlik Öğretmeni Gülsüm Demirli tarafından LGS sunumu gerçekleştirildi.

7. Sınıf öğrencilerimiz ile ''LGS yolculuğumuz'' başladı. Ortaokul Rehberlik Öğretmeni Gülsüm DEMİRLİ’nin yaptığı sunumda, LGS'de sorumlu olunan dersler, sınav süreci, soru sayıları, ders kat sayıları gibi sınavla ilgili temel bilgiler öğrencilere aktarılarak öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplandı. Sistemli çalışmanın, konuyu iyi anlayıp analiz ve sentez yapabilmenin başarıyı getireceği ve ezber döneminin bittiği sunumda özellikle vurgulandı.

Her geçen sene değişen sınav sistemi ile beraber öğrencilerde artan kaygının biraz olsun önüne geçilebilmesi, belirsizliklerin aydınlatılması ve öncesinde her daim hazır olunması adına sınav hazırlığı sürecinde öğrencilere tavsiyelerde bulunuldu.

7. Sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon konuşması ve sınıf danışman öğretmenlerinin iyi dilek ve temennileriyle sunum sonlandırıldı.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ege Gürcüoğlu
Tarih
:
29 Şubat 2020, Cumartesi 14:22
Okunma
:
809 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları