İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji Ortaokul'da Eco School Proje Etkinlikleri
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul'da Eco School Proje Etkinlikleri Bornova Okyanus Koleji Ortaokul'da Eco School Proje Etkinlikleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Eco School Proje Koordinatör Yardımcısı Öğretmenimiz Geri Dönüşüm ve Çevre konulu seminer verdi ve Eco School Team Bornova Belediye Başkanımız Sayın Olgun Atilla ziyaret etti.

Okul öncesi, ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan Eco School Projesi çerçevesinde Eco Team Öğrencilerimiz, proje koordinatör öğretmenimiz ve idarecilerimiz Bornova'nın Çöp ve Atık Yönetimi projeleri hakkında görüşmek üzere Bornova Belediye Başkanı Sayın Olgun Atilla'yı ziyaret edip fikir alışverişinde bulundular.

Aynı gün Eco School Proje Koordinatör Yardımcısı Öğretmenimiz de ortaokul öğrencilerimize Geri Dönüşüm ve Çevre Konulu seminer verdi. Her atığın çöp olmadığı vurgusunun yapıldığı seminere öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Sloganımızın Heal The World-Dünyayı İyileştir olduğu ve iki yıl devam edecek uluslararası projede çalışmalarımız, hız kesmeden devam edecektir.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Seçil Kayalı
Tarih
:
12 Aralık 2016, Pazartesi 10:31
Okunma
:
1.186 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları