İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesiyle Gelecek Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaşma Fırsatı Buldu
Bornova Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesiyle Gelecek Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaşma Fırsatı Buldu Bornova Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesiyle Gelecek Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaşma Fırsatı Buldu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesiyle öğrencilerimiz gelecek hayallerine bir adım daha yaklaştı...

Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesiyle öğrencilerimiz gelecek hayallerine bir adım daha yaklaştı...


Öğrencilerimize Hayallerindeki meslekleri sorduk, onlar cevapladılar.

Ekim ayında Bornova Okyanus Koleji Ortaokul 5. Sınıf öğrencilerine hayal ettikleri meslekleri öğrenerek alanında uzman veliler ve destek olan uzmanlar tarafından meslek seminerleri gerçekleştirildi. Bornova Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri uzmanlardan detaylı bilgi alarak akıllarına takılan tüm soruları sorma imkanı buldular. Mesleğimi Anlatıyorum aşaması ile tüm 5. Sınıf öğrencieri Hayal ettikleri meslekler hakkında sunumlar hazırlayarak akranlarına mesleklerini aktardılar.

Ünlü Karikatürist Salih Memecan Meslek Sırlarını Bornova Okyanus Koleji Öğrencileriyle Paylaştı

Bornova Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri Ünlü Karikatürist Salih Memecan ile buluştu. Ünlü karikatürist mesleğine hangi yollardan geçerek ulaştığını, anılarını, karikatür çiziminin inceliklerini Bornova Okyanus Koleji öğrencileriyle paylaştı.

Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Gelecekte Bir Gün Geçirdiler

Bornova Okyanus Kolejinde öğrenim gören tüm Ortaokul 5. Sınıf öğrencileri hayal ettikleri mesleklerde bir gün geçirerek o mesleği yerinde görme, hayalindeki meslekten emin olma, meslek uzmanıyla beraber çalışma imkanı buldular.

Projeye destek olan tüm velilerimize sonsuz teşekkürler…


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
GÜLSÜM DEMİRLİ
Tarih
:
28 Mayıs 2019, Salı 12:11
Okunma
:
694 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları