İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji 2.Dönem Danışmanlık Gezileri Tamamlandı
Bornova Okyanus Koleji 2.Dönem Danışmanlık Gezileri Tamamlandı Bornova Okyanus Koleji 2.Dönem Danışmanlık Gezileri Tamamlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Buca Macera Tepesi Doğa Sporları Merkezinde Gerçekleştirilen Danışmanlık Gezileri ile Soluksuz Macera Ve Heyecan Dolu Oyunlarla Gezilerinin Tadını Çıkardılar.

Bornova Okyanus Koleji Ortaokul kademesi öğrencileri farklı zamanlarda Buca Macera Tepesi Doğa Sporları  merkezine yaptıkları gezilerle doğanın  içinde bulunan merkezde güzel bir gün geçirme fırsatı yakaladılar. 5.ve 6.Sınıf öğrencileri ve  7.ve 8.sınıf öğrencileri için yaşlarına uygun olarak farklı etkinlikler seçilerek öğrencilerin motivasyonlarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapıldı. 5.ve 6. Sınıf öğrencileri Hazine Avı oyunu için matematiksel işlemleri çözerek , 7.ve 8.sınıf öğrencileri  ise paintball etkinliğini gerçekleştirdiler. Danışman öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla birlikte okul dışında da vakit geçirme imkanı bulan öğrenciler seçilen etkinliklerin dışında voleybol , langırt  ve futbol gibi oyunlarla da öğrencilerimiz  eğlenerek dönemin stresini atma fırsatı yakaladılar.

Heyecanın eksik olmadığı adrenalin dolu etkinliklerin ardından  doğayla iç içe yemek alanlarında ,mangal lezzetleriyle keyifli bir şekilde vakit geçirme imkanı bulan öğrencilerimiz takım halinde çalışabilme, problem çözme, stres yönetimi kavramlarını yaşayarak öğrenen öğrenciler etkinliklerin ardından hem sınıf arkadaşları hem de danışman öğretmenleri ile okullarına geri döndüler.

 


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Malkoç
Tarih
:
13 Mayıs 2019, Pazartesi 08:34
Okunma
:
1.010 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları