İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Kampüsü 7. Sınıf Öğrencilerinin TEOG Yolculuğu Başladı
Bornova Kampüsü 7. Sınıf Öğrencilerinin TEOG Yolculuğu Başladı Bornova Kampüsü 7. Sınıf Öğrencilerinin TEOG Yolculuğu Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul Kademesi 7. sınıfların TEOG YOLCULUĞU Bilgilendirme Seminerleri Gerçekleşti

Rehber öğretmen Emel Çağlayan tarafından okulun konferans salonunda gerçekleşen TEOG Bilgilendirme Seminerleri 27.02.2017 Pazartesi günü 7. Sınıf öğrencileri, 09.03.2017 Perşembe günü ise 7. sınıf velileri ile bir araya gelerek tamamlandı.

Seminerde TEOG sınavının içeriği; sorumlu olunan dersler, testlerin soru sayıları ve süreleri, sınav tarihleri, derslerin katsayıları ve puan hesaplamaları gibi temel bilgiler verildi. TEOG sınav sonucuna göre lise tercihlerinin yapılacağı anlatılarak sınavın önemi üzerinde duruldu.

Temel bilgilerin yanı sıra TEOG Yolculuğu sırasında Okyanus Kolejlerinde öğrencilere nasıl bir rehberlik hizmeti sunulacağı ve yapılacak uygulamalar hakkında bilgiler verildi. Sunumun sonunda öğrenci ve veliler merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulurken, ortaokul rehber öğretmeni de yaşanmış örnekler ile cevaplar vererek soru işaretlerini giderdi. 


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
SEÇİL KAYALI
Tarih
:
13 Mart 2017, Pazartesi 16:18
Okunma
:
1.054 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları