İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Behzat Taş Bornova Okyanus Kolejinde
Behzat Taş Bornova Okyanus Kolejinde Behzat Taş Bornova Okyanus Kolejinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sosyal Bilgiler zümresi tarafından düzenlenen Yazar Söyleşi ve İmza Günü etkinlikleri kapsamında 7.sınıf öğrencilerimizin okuduğu "Çizgilerle Anadolu Selçukluları , Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu " kitabının yazarı Behzat Taş'ı okulumuzda misafir ettik. Sohbetin ardından öğrencilerimiz yapılan etkinliklerle keyifli ve samimi bir söyleşi gerçekleştirdiler.

 Sosyal Bilgiler zümresi tarafından düzenlenen Yazar Söyleşi ve İmza Günü etkinlikleri kapsamında 7.sınıf öğrencilerimizin okuduğu "Çizgilerle Anadolu Selçukluları , Çizgilerle Osmanlı İmparatorluğu "  kitabının yazarı Behzat Taş'ı okulumuzda misafir ettik. Sohbetin ardından  öğrencilerimiz yapılan etkinliklerle keyifli ve samimi bir söyleşi gerçekleştirdiler.

 Bornova Okyanus Koleji konferans salonunda gerçekleşen söyleşide 7.sınıf öğrencilerimiz sıradan tarih anlayışının yerine geçmişteki olayları farklı bakış açıları ile yorumlayabilmek için yazarımıza çeşitli sorular yönelttiler.

Behzat Taş yazma hayatına nasıl başladığını , araştırmalarını nasıl yürüttüğünü ifade ederek bizlere hayat boyu öğrenmenin ne kadar keyifli olduğunu hissettirdi. Hayata ve kitaplara dair söyleşi gerçekleştirirken sonradan yaptığı çizimlerle  öğrencileri heyecanlandırdı. Keyifli ve öğretici bir sohbetten sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşi bitiminde değerli yazarımız öğrencilerimizin kitaplarını imzalayarak onların heyecanına ortak olmuş, öğrencilerin hayatında farkındalık yaratmıştır.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gizem ÖZEN
Tarih
:
13 Mayıs 2019, Pazartesi 14:18
Okunma
:
844 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları