İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 8. Sınıf Öğrencilerine Kişisel Gelişim Dersi Kapsamında ''DUYGU'' Konusu İşlendi
8. Sınıf Öğrencilerine Kişisel Gelişim Dersi Kapsamında ''DUYGU'' Konusu İşlendi 8. Sınıf Öğrencilerine Kişisel Gelişim Dersi Kapsamında ''DUYGU'' Konusu İşlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
27 Aralık Perşembe günü okulumuzun konferans salonunda rehber öğretmen Tuğba ÖZDİNCER tarafından 8. sınıf öğrencilerine Aralık-Ocak ayı kişisel gelişim konusu olan “DUYGU” sunumu yapıldı.

8. Sınıf Öğrencilerine Kişisel Gelişim Dersi Kapsamında “Duygu” Konusu İşlendi.

27 Aralık Perşembe günü okulumuzun konferans salonunda rehber öğretmen Tuğba ÖZDİNCER tarafından 8. sınıf öğrencilerine aralık-ocak ayı kişisel gelişim konusu olan “DUYGU” sunumu yapıldı.

Özellikle ergenlik sürecinde öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımalarının yolu yaşadıkları duyguları anlamasından geçmektedir. Yaşadığı duyguyu tam olarak anlamlandırabilen bireylerin çok daha kaliteli bir yaşam sürmektedir. Duygularının esiri olmayıp onların bilincinde olan ve duygularını kontrol eden bireyler yetiştirebilmek adına öğrencilerimize duygularını nasıl kontrol edebilecekleri konusunda bilgi verildi.

Sunumumuz öğrencilerin soru-cevap etkinliği ile sona erdi.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
07 Ocak 2019, Pazartesi 15:28
Okunma
:
774 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları