İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 12. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında
12. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 12. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Tübitak Tarafından Onaylanan Projeler Belli Oldu

2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde 12.si düzenlenen Tübitak Proje Yarışması’na; 7-C sınıfından Çağan Korkmaz “Sen de Duy sen de Yaşa” projesi ile, 5-C sınıfından Berke Sarıkaya “Üstmatik” projesi ile, 5-C ve 7-A sınıflarından Cihan Altar Mertoğlu ve Deniz Suvarioğlu “Havadaki Su Buharından Su Elde Etme” projesi ile, 8-C sınıfından Pelin Gündüz ve Selin Özduran “Zeytin Yapraklarından Antimikrobiyal Ve Hidrofobik Su Bazlı Boya Eldesi” projesi ile, 7-B sınıfından Defne Koç “Sıfat ve Zamirin Karıştırılmasını Önlemek Adına Sıfat ve Zamirin Dramatize Edilerek Onlardan Bir Hikaye Oluşturulması” projesi ile Gizem Bekletenler, Derya Şenoğlu İşyar, Begüm Merve Sarsılmaz, Hüseyin Bayram ve Cansu Sorhan öğretmenlerimiz ile birlikte yoğun emek vererek çalışmışlardır.

Toplam sekiz proje ile 12.si düzenlenen Tübitak Proje Yarışması’na katılan Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi’nden sergiye katılmaya hak kazanan projeler ise; Sosyal Bilgiler Öğretmeni ve zümre başkanı Mehmet ÖZEN nezaretinde yürütülen, 8-C sınıfından Şebnem Varol, İdil Bildirici’nin hazırladığı “TC. İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük Kavramının Kalıcı Olması İçin Öykü Yazımı”, Türkçe Öğretmeni Ve Zümre Başkanı Hüseyin KAVDIR nezaretinde yürütülen,8-C sınıfından Ayşe Elif Özlü’nün hazırladığı “Bizim Dilimiz Bizim İşyerimiz” ve Matematik Öğretmeni ve Zümre Başkanı Emrah ARI nezaretinde yürütülen 7-C sınıfından Zeynep Daş, Ceylin Yıldırım’ın hazırladığı “Üç ve Dört Basamaklı Sayıların Basit Çarpımı” projeleri olmuştur.

Sergiye katılmaya hak kazanan projeler 26-28 Mart 2018 tarihleri arasında Katip Çelebi Üniversitesi’nde sergileneceklerdir. Ödül töreni 29 Mart 2018 Perşembe günü yapılacaktır.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
20 Mart 2018, Salı 16:17
Okunma
:
1.829 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
huseyin çayhan / 27 Mart 2018, Salı 11:48
tebrikler hepinize
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları