İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 01 Aralık 2018 tarihinde "Ailemle Okuldayım" Etkinliğini Gerçekleştirdi.
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 01 Aralık 2018 tarihinde "Ailemle Okuldayım" Etkinliğini Gerçekleştirdi. Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 01 Aralık 2018 tarihinde "Ailemle Okuldayım" Etkinliğini Gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Öğretmenleri,Velileri ve Öğrencileri "Ailemle Okulumdayım" Etkinliğinde Buluştular.

Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi çocuklarımızın okulda bir gün boyunca neler yaptığına şahit olmak üzere aileleri okulumuza davet ettiğimiz etkinliğimiz,  birbirinden farklı ve keyifli derslerle geçirildi. Öğrencilerimiz öğretmenleri ile her sabah olduğu gibi Türkçe Etkinliği ile başladılar günlerine. Ardından sınıf öğretmenleri ve İngilizce öğretmenleri ile işlenen  derse katıldılar. Gün boyu her veli çocukları ile birlikte "Sende Bugün Çocuk Oldun" sloganıyla öğrenci olarak yapılan etkinliklerde yer aldı. Öğle yemeğiyle sonlandırılan etkinliğimizde veliler ve çocuklar için yaşanan farklı deneyimin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
 

Katılan velilerimizle bir çok etkinliği (Türkçe,Fastrackids,İngilizce,Nepman,Sosyal Beceri) program içeriği ile keyifle gerçekleştirdik.Bizleri yalnız bırakmayan  katılım sağlayarak destek veren ebeveynlerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Açelya Çakmakçı
Editör
:
Özlem Oral,Oya Sinem Özpulat,Cansu Tanrıverdi
Fotoğraf
:
Cansu Tanrıverdi, Oya Sinem Özpulat
Tarih
:
03 Aralık 2018, Pazartesi 15:14
Okunma
:
704 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları