İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Yetenek Öğrencileri Sahnede
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Yetenek Öğrencileri Sahnede Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Yetenek Öğrencileri Sahnede
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Yetenek Öğrencileri Farklı Merkezlerden Oluşan Yetenek Gösterilerini 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mızın 100. Yılıyla Beraber Sonsuz Umutlarla Kutladılar.

Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi grubu öğrencileri ilgi ve yetenekleriyle Yılsonu "Geri dönüşüm" kavramını ele alarak ilgi ve yetenekleriyle farkındalık oluşturdular.İngilizce ve Türkçe söyledikleri koro şarkılarıyla gösterilerini büyük bir coşkuyla kutlayan tüm öğrencilerimize bu güzel güne katılım sağlayan velilerimize ve desteği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Açelya Çakmakcı Duman
Editör
:
Oya Sinem Özpulat,Özlem Oral
Fotoğraf
:
Işın Soysal
Tarih
:
20 Mayıs 2019, Pazartesi 15:46
Okunma
:
905 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
İPEK BAŞAR / 20 Mayıs 2019, Pazartesi 15:58
Bizi bu güzel günde birçok duyguyu bir arada yaşatarak onurlandırdınız Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları