İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” Haftasını eğlenerek öğreniyorlar.
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” Haftasını eğlenerek öğreniyorlar. Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu Öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Türk Malları” Haftasını eğlenerek öğreniyorlar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu öğrencilerimiz 13 Aralık tarihinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını coşkuyla kutladı.

 

Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu öğrencilerimiz Tutum ve Yatırım Haftasında Yerli Malı ürünler kullanmanın öneminden sınıflarında bahsettiler. Öğrenciler Yerli Malı Haftasının aynı zamanda tutumlu olma konusuna da dikkat çektiler. Ardından o güne özel hazırladıkları taçları taktılar. Evden getirdikleri kuruyemiş ve meyvelerle parti düzenlediğimiz öğrencilerimiz yapılan yerli malı etkinliğinde eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinliği destekleyen emeği geçen bütün herkese teşekkür ederiz.


Haber
:
Açelya Çakmakcı
Editör
:
Oya Sinem Özpulat,Özlem Oral
Fotoğraf
:
Aslı Oğuzhan,Semra Kalfa, Seyran Bali, Kübra Kahya,
Tarih
:
19 Aralık 2018, Çarşamba 09:47
Okunma
:
607 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları