İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Bulutlar ve Gezegenler sınıfı Play Time Etkinliğinde
Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Bulutlar ve Gezegenler sınıfı Play Time Etkinliğinde Bornova Okyanus Koleji Okul Öncesi Bulutlar ve Gezegenler sınıfı Play Time Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Bulutlar ve Gezegenler sınıfı Bayrak Yarışı Oyunu Oynuyor

Bornova Okyanus Koleji Okul öncesi öğrencileri Play time dersinde Miss Ceren ve sınıf öğretmenleri rehberliğinde Bayrak Yarışı ve Ayakkabı Bulma oyunu oynadılar. İki gruba ayrılan çocuklarımız her gruba kendi arasında konuşarak bir isim verdi. Başlama çizgisinin ardında bekleyen çocuklarımız İngilizce öğretmenin 'start' komutu ile oyuna başladılar. Yıldız sayısı belirtilen bayrağı hangi yarışmacı önce kaparsa o takımın tarafına panoya bir çiçek astılar.İngilizce öğretmeni oyun esnasında first, last kelimelerine bol bol vurgu yaptı. Oyun gruplardaki tüm çocuklar yarışana kadar devam eden oyunumuz keyifli bir şekilde tamamlandı.Ardından ayakkabı bulma etkinliği ile dersimiz çeşitlendirdi. 

Bu etkinlikle beraber çocuklarımız Bilişsel Alanda olaylara dikkatini vermeyi,odaklanmayı;Sosyal-Duygusal Alanda ise sorumluluk almaya istekli olduğunu göstererek üstlendiği sorumluluğu yerine getirme kazanımlarını geliştirdiler.

 

  Bornova Okyanus College Preschool classes, Bulutlar and Gezegenler are at the Playtime Activity.

   Bulutlar and Gezegenler classes are playing Relay Race.

  Bornova Okyanus College Preschool students playes Relay Race and Shoe Finding games in the Play Time Activity under the leadership of Mrs. Ceren and preschool teachers. Divided into teo groups, each of the students talked and gave names to their groups. They started to play with instructions. They hung a flower on the board accordingly to the winner. Their English teacher emphasized on ‘First’ and ‘Last’ words. Our play was finished after each of the students had taken their turns. Then, playtime activity was diversified with Shoe Finding game.

Thanks to those activities, our students upgraded their focuses in cognitive domain, furthermore they learned how to fulfill their responsibilities in affective domain.


Haber
:
Açelya Çakmakçı
Editör
:
Özlem Oral,Oya Sinem Özpulat,Cansu Tanrıverdi
Fotoğraf
:
Aslı Oğuzhan,Seyran Bali
Tarih
:
27 Kasım 2018, Salı 16:50
Okunma
:
723 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları