İzmir - Bornova Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İlkokul Kademesi Kızılay’ın Sosyal Sorumluluk Projesine Ortak Oldu
İlkokul Kademesi Kızılay’ın Sosyal Sorumluluk Projesine Ortak Oldu İlkokul Kademesi Kızılay’ın Sosyal Sorumluluk Projesine Ortak Oldu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
''Oyuncaklar Firarda'' ve ''Fazla Kalemi Olan Var mı?'' Projeleri Ses Getirdi.

Kızılay Haftası içerisinde tanıtım yapmak üzere 1 Kasım 2017 Çarşamba günü yetkililer okulun konferans salonunda sunum gerçekleştirdiler. Bu sunumda öğrencilere insan onurunu korumayı amaç edinen Türk Kızılay’ının yardım sürecinde onların kalplerini kırmadan, onları üzmeden yardım ettiğini ve amaçlarını gerçekleştirirken insanlık, ayrım gözetmeme, tarafsızlık, bağımsızlık, gönüllü hizmet, birlik ve evrensellik temel ilkeleri ile çalıştığını aktardılar.

Sunumlarının ardından ''Oyuncaklar Firarda'' ve '' Fazla Kalemi Olan Var mı? '' sosyal sorumluluk projeleri için destek istediler. Öğrenciler Kasım ayı boyunca küçük arkadaşlarına kendilerini anımsatacak hediyelerini biriktirerek projelere destek sağladılar.

Kızılay Haftası olan 29 Ekim - 4 Kasım 2017 tarihleri arasında 1. ve 2. sınıf öğrencileri yardım teması üzerinde, 3. ve 4. sınıf öğrencileri ise kan bağışları teması üzerinde durarak farkındalık arttırdılar.

Tüm bu etkinlikler takibinde 3 Kasım 2017 Cuma günü 4. sınıf öğrencileri katlarında hazırladıkları köşede ''Kızılay Anı Defteri''ne teşekkür yazıları yazarak haftayı tamamladılar.

Projeleri destekleme amaçlı biriktirilen oyuncakların Kızılay yetkilileri ile paylaşımı 27 Aralık 2017 Çarşamba günü tamamlandı ve öğrenciler yardımlaşma üzerine edindiği tüm bilgileri hayata geçirme fırsatı buldular.

Unutmayalım ki ''Kızılay'a Yardım İnsanlığa Hizmettir.''


Haber
:
Şefika Çakır
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Seçil Kayalı
Tarih
:
29 Aralık 2017, Cuma 11:56
Okunma
:
947 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları