İzmir - Bornova Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bornova Okyanus Koleji İlkokul Kademesi “Who Is The Winner?” Yarışması
Bornova Okyanus Koleji İlkokul Kademesi “Who Is The Winner?” Yarışması Bornova Okyanus Koleji İlkokul Kademesi “Who Is The Winner?” Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornava Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.sınıf öğrencileri İngilizce Genel Kültür şovunda yarıştılar.

Dönem başında İlkokul kademesi 4. sınıf öğrencileri “Who Is The Winner?” yarışmasının ilk etabını sınıflarında tamamladılar. Her sınıftan en çok doğru cevabı olan grup diğer şubenin kazananı ile karşılaşmaya hak kazandı. Hem İngilizce hem de genel kültür bilgilerinin ortaya konduğu yarışma her sene olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi ile karşılaştı.

Yarışmanın ikinci etabında ise 4/A sınıfından “Stars” gurubu 4/B sınıfından “Lions” gurubu ile yarıştı. Okulun konferans salonunda başa baş ilerleyen yarışmada hem katılanlar hem izleyenler çok heyecanlandılar ve eğlendiler. Sınıf arkadaşları yarışan arkadaşlarını hazırladıkları pankartlar ile desteklediler.

Yarışmanın ve kampüsün galibi 4/B sınıfını temsil eden “Lions” gurubu oldu ve bölge finalinde Mavişehir Kampüsünün galibi olan öğrenciler ile yarışmak üzere heyecanlı bekleyiş başladı.


Haber
:
Şefika Çakır
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
07 Ocak 2018, Pazar 23:08
Okunma
:
1.001 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları