Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Öğrencilere Yetenek ve Kulüp Ders Tanıtımı
Öğrencilere Yetenek ve Kulüp Ders Tanıtımı Öğrencilere Yetenek ve Kulüp Ders Tanıtımı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde yapılan yetenek ve kulüp ders tanıtımlarında, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılında kendi ilgi ve yeteneklerine en uygun dersi seçmeleri sağlandı.

Okyanus Kolejleri'nde, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre çeşitli branşlara yönlendirmek ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kulüp ve yetenek derslerine yeni eğitim öğretim yılında da devam ediliyor.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde 20 Eylül 2013 Cuma günü Lise Kademesi öğrencilerine kulüp ders tanıtımları yapıldı. Kulüp ders seçimlerinin öncesinde öğrencilerin branşlar hakkında detaylı bilgiye sahip olmaları amacıyla Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından bilgi verildi. Bir kaç örnek uygulama gösterisi ile de verilen bilgilerin pekiştirilmesi sağlandı.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de yine 20 Eylül 2013 Cuma günü Konferans Salonu'nda öğrencilerin yetenek dersi seçimlerinde; kendilerine uygun, kendilerini keşfedecekleri yetenek alanlarının sunumları gerçekleştirildi.

Yetenek alanında öğrencilerin müzik, dans, tiyatro, resim ve diğer kültürel dallarda ders seçimi yapmaları için düzenlenen programda; Gitar Öğretmeni Burak Arafa ve Nuray Şengül ile Piyano Öğretmeni Bahar Dedeoğlu birlikte güzel bir dinleti sundular.

Resim branşıyla ilgili olarak da seramik, ebru ve günümüzde ön planda olan endüstri tasarım slaytları sunuldu. Bilişim teknolojisi slaytının izlenmesinin ardından Öğretmen Emre Koyunluoğlu, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Kulüp ders seçimleri için ise, Beden Eğitimi Zümre Başkanı Müzaffer Ünsal bir konuşma yaptı. Daha sonra kulüp derslerini tanıtmak için sahneye, Doğa Sporları, Aikido, Okçuluk, Eskrim ve Speed Stacks öğretmenleri çıktı. Böylece öğrencilerin kendileri için en uygun dersi seçmeleri sağlandı.

Okyanus Kolejleri'nin yeni kampüslerinden olan Halkalı Okyanus Koleji'nde de 23-24 Eylül 2013 tarihlerinde İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerine kulüp ve yetenek dersi tanıtımları yapıldı.

Öğrencilerin ilgi duydukları branşı seçmeleri için, kulüp ve yetenek dersleri konusunda uygulamalı olarak bilgi verildi. Yetenek öğretmenleri tarafından resim, tiyatro, modern dans, müzik ve satranç gibi dersler tanıtıldı.

Yetenek öğretmenlerinden Eray Demirkol tiyatro, Ayberk Yıldız satranç, Buğra Yiğitoğlu piyano, Hakan Kılıçoğlu bateri, Nuray Şengül elektro gitar tanıtımlarını yaptılar. Müzik öğretmenlerinin mini bir konser verdiği sunumda öğrenciler keyifli zaman geçirdiler. Kulüp öğretmenleri de Aikido'dan eskrime, buz pateninden okçuluğa kadar farklı dersleri tanıttılar.

Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ali Akçay tarafından da basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, badminton, yüzme, jimnastik gibi kulüp dersleri hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de 23 Eylül 2013 Pazartesi günü Konferans Salonu'nda İlkokul, Ortaokul ve Lise Kademesi öğrencilerine yetenek dersleri tanıtımları yapıldı. Yetenek alanında öğrencilerin müzik, dans, tiyatro, resim ve diğer kültürel dallarda ders seçimi yapmaları için düzenlenen programda; Gitar Öğretmeni, Piyano Öğretmeni, Bas Gitar ve Ritm Perküsyon Grubu öğretmeninin de aralarında bulunduğu müzik grubu tarafından bir dinleti sunuldu. Resim branşıyla ilgili olarak da seramik, ebru ve günümüzde ön planda olan endüstri tasarım slaytları sunuldu.

24 Eylül 2013 Salı günü de yine Konferans Salonu'nda öğretmenler ve antrenörler tarafından kulüp ders tanıtımları yapıldı. Kulüpler hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler, sunum sonrasında merak ettikleri konuları sorarak cevaplarını öğrendiler.

Yeni eğitim öğretim yılında seçeçekleri kulüp ve yetenek derslerinde öğrencilerimize başarılar dileriz...

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
28 Eylül 2013, Cumartesi 11:51
Okunma
:
10.105 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları