Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Kişisel Gelişim Dersi Kasım Ayı Konumuz: ‘Kendini Tanıma-Potansiyel’ Semineri...
Kişisel Gelişim Dersi Kasım Ayı Konumuz: ‘Kendini Tanıma-Potansiyel’ Semineri... Kişisel Gelişim Dersi Kasım Ayı Konumuz: ‘Kendini Tanıma-Potansiyel’ Semineri...
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul Kademesi Rehber Öğretmeni Hülya KALYONCU tarafından 8 Kasım 2018 Perşembe günü konferans salonumuzda 8.sınıf öğrencilerimize ‘Kendini Tanıma-Potansiyel’ konulu kişisel gelişim dersimiz gerçekleştirildi.

Kendini tanıma bir insanın; fiziksel özelliklerini, düşüncelerini, duygularını, istek ve gereksinimlerini, güçlü ve zayıf yönlerini, amaç ve değerlerini, yeteneklerini ve becerilerini tanıması, bilmesi ve bunların farkında olmasını ifade eder. Dersimizde kendini tanımanın önemi, kendini tanıma kriterleri, çevredeki olanakların farkına varma ve potansiyelini gerçekleştirme gibi önemli konuların üzerinde duruldu.
Kişisel Gelişim derslerinin amaca yönelik çalışmalarını görmek adına öğrencilere ‘Ne Öğrendim Ne Kazandım ‘ ve ‘3 Soru 1 Kişi’ formu dağıtıldı. Bu form ile öğrencilerimizin Kişisel Gelişim dersinde öğrendikleri bilgileri çevresindekilere uygularken kendisi o bilgiye sahip olduğu için özgüvenin artmasına katkı sağlamış olundu.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
16 Kasım 2018, Cuma 10:16
Okunma
:
549 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları