Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulunda Rehber Öğretmeni Esra USTA tarafından “Kişisel Gelişim” Dersi Yapıldı.
Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulunda Rehber Öğretmeni Esra USTA tarafından “Kişisel Gelişim” Dersi Yapıldı. Halkalı Okyanus Koleji Ortaokulunda Rehber Öğretmeni Esra USTA tarafından “Kişisel Gelişim” Dersi Yapıldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul 5 ve 6.Sınıf öğrencilerine “Kişisel Gelişim” kavram ve alt kazanımların öğrencilerde kazandırılması amacıyla öğrencilerin kendini keşfetmesi, olumlu düşünme becerilerinin geliştirilmesi, motivasyonun artırılması, özgüvenin artırılması, zaman yönetimi, fark yaratmak, sosyal iletişim ve daha birçok konu ile kişisel gelişimlerine katkıda bulunmuş olunuyor.

       Öğrencilerimize bu ayın konusu olan “Kendini Tanıma” ile ilgili kısa film izletildikten sonra “Kendimi Tanıyorum”, “Ne Anladım Ne Kazandım” ve “3 Soru 1 Kişi” formları dağıtıldı. “Kendini Tanıma” videosu içeriği olarak öğretmenlerle yapılan 15 soruluk “Kendimi Tanıyorum” sorularıyla röportaj yapıldı.“Kendimi Tanıyorum” formu ise çocuğun kendi ilgi ve yetenekleri hakkında farkındalık kazandırmak amacıyla hazırlanmıştır. Böylelikle bu derste ne anlatıldığı ve dersin onlara ne kattığı bilgisi alındı.

Ayrıca çevresinde bir kişiyle röportaj yaparak öğrendiği bilgiyi pekiştirmesi, sosyalleşme, sorumluluk alma, özgüvenin artmasına katkı sağlama vb. becerilerini geliştirmiş oldular.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
01 Mart 2018, Perşembe 11:29
Okunma
:
795 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları