Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı'da 1. Sınıf ve Ortaokul Velileriyle Buluşma Heyecanı
Halkalı'da 1. Sınıf ve Ortaokul Velileriyle Buluşma Heyecanı Halkalı'da 1. Sınıf ve Ortaokul Velileriyle Buluşma Heyecanı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin yeni kampüslerinden olan Halkalı Okyanus Koleji, 1. Sınıflar Veli Bilgilendirme Toplantısı ile eğitim hayatına "Merhaba" dedi. Ortaokul velileri için de tanıtım programı düzenlendi.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda öğrencileriyle buluşan Halkalı Okyanus Koleji'nde, Veli Bilgilendirme Toplantıları ile açılış heyecanı yaşandı...

Okyanus Kolejleri'nin yeni kampüslerinden olan Halkalı Okyanus Koleji, 6 Eylül 2013 Cuma günü düzenlenen 1. Sınıflar Veli Bilgilendirme Toplantısı ile eğitim hayatına "Merhaba" dedi.

Okul Müdürü Erhan İban'ın açılış konuşması ile başlayan programda daha sonra, İlkokul Müdür Yardımcısı İlknur Özlem Ergün velilere okulun genel işleyişi ve 1. Sınıflar'a uygulanacak müfredat hakkında bilgi verdi.

İlkokul psikoloğu Hayal Çeçen de velileri 1. Sınıflar'a uygulanan rehberlik hizmetleri hakkında bilgilendirdi. Velilerin hem okul ve öğretmenleri tanıyıp, hem de birbirleriyle tanıştıkları program, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğiyle sona erdi.

Halkalı Okyanus Koleji'nde 10 Eylül 2013 Salı günü de Ortaokul Veli Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Okul Müdürü Erhan İban'ın açılış konuşması ile başlayan programda, Ortaokul Müdür Yardımcısı Özge Çavuşoğlu Pazarcı da velilere okulun genel işleyişi ve ortaokul gurubuna uygulanacak müfredat hakkında bilgiler verdi.

Ortaokul Rehberlik Danışmanı Seher Akkuş ise, velileri yine ortaokul grubunda uygulanan rehberlik hizmetleri hakkında bilgilendirdi.

Okyanus Kolejleri'nin 9. Kampüsü olan Halkalı Okyanus Koleji'ne eğitim öğretim hayatında başarılar dileriz...
 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Eylül 2013, Cuma 10:27
Okunma
:
5.176 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
ERDİNÇ GÜNAY / 09 Eylül 2013, Pazartesi 15:56
2013 .2014 öğretim yılı tüm Öğretmen Öğrenci ve de velisi bulunduğum Okyanus kolejine hayırlı olmasını diliyorum .ÖĞRETMEN lerimize de öğrencilerimizede başarı dolu bir yıl diliyorum.
Dilek Alan / 10 Eylül 2013, Salı 14:02
Özge Hanım ve Mustafa Onur Bey 2013- 2014 öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun:) Sizin o değerli katkılarınızla her şey güzel olsun inşallah:)
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları