Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılımı Etkinliğinde.
Halkalı Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılımı Etkinliğinde. Halkalı Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılımı Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı okul öncesi Yıldızlar grubu öğrencileri Çiçek Ektiler.

Yıldızlar grubu öğrencileri  Aile katılımı etkinliğinde küçük kas ve bilişsel becerilerinin gelişimini destekleyen çiçek dikimi ile eğlenceli dakikalar geçirdiler.Yıldızlar grubu öğrencileri ile aile katılımı etkinliğinde öğrencimiz İsmail Yiğit Yıkılmaz’ın değerli ailesi Seyhan Hanım ve Nurettin Bey bizlerle birlikteydi. Çiçeklerin büyümesi için neye ihtiyaç duydukları hakkında sohbet edildi. Ardından her öğrenci için getirdikleri saksılara çiçeklerini diken çocuklara destek oldular. Toprağa dokunan öğrencilerin neler hissettiği hakkında konuşuldu. Dikilen çiçekler öğrencilere teslim edilerek,bundan sonraki bakım ve büyüme aşamasında destek olmaları istendi. Bu güzel ve keyifli etkinlik için Yıldızlar grubu olarak sevgili velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

 


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
08 Nisan 2019, Pazartesi 20:51
Okunma
:
581 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları