Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sorumluluk Sahibi Çocuklar Nasıl Yetiştirilir? Anne-Baba Çocuk Atölyesi
Sorumluluk Sahibi Çocuklar Nasıl Yetiştirilir? Anne-Baba Çocuk Atölyesi Sorumluluk Sahibi Çocuklar Nasıl Yetiştirilir? Anne-Baba Çocuk Atölyesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
24 Aralık Salı günü "Sorumluluk Sahibi Çocuklar Nasıl Yetiştirilir? Anne-Baba Çocuk Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.

Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne-Baba-Çocuk Atölyesi" projesi Halkalı Okyanus Koleji’nde devam etmektedir. İlkokul kademesi velilerinden ve öğrencilerinden oluşan gruplarla, psikologlarımızın liderliğinde yürütülen çalışma gerçekleştirilmiştir.

Velilerden ve öğrencilerden oluşan gruplarla yürütülen “Sorumluluk Sahibi Çocuklar Nasıl Yetiştirilir?” konulu atölye çalışması 2 oturumda gerçekleştirildi. Birinci oturumda Uzm.Psikolog Arzu Haliloğlu tarafından interaktif sunum yapıldıktan sonra, ikinci oturumda da Uzm.Psikolog Aynur Taşçı eşliğinde velilerimiz ile birlikte anne-baba olma deneyimleri paylaşılarak, yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz ile yapılan çalışmada Uzm.Psikolog Ceyda Altıntuğ eşliğinde yaratıcı drama etkinliklerinin yanı sıra, farkındalık çalışması yapıldı. Velilerimiz ve öğrencilerimiz atölye çalışması sonunda memnuniyetlerini dile getirerek farkındalık sağladılar. Öğrencilerimizin elinden, velilerimiz katılım sertifikalarını aldılar.


Haber
:
Binnur Akgül
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Binnur Akgül
Tarih
:
25 Aralık 2019, Çarşamba 16:33
Okunma
:
782 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları