Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Oryantasyon Haftası'nı Başarıyla Tamamlayan Miniklere İlk Karne
Oryantasyon Haftası'nı Başarıyla Tamamlayan Miniklere İlk Karne Oryantasyon Haftası'nı Başarıyla Tamamlayan Miniklere İlk Karne
  • Paylaş
Ataşehir, Bahçeşehir ve Halkalı Okyanus Koleji'nde Oryantasyon Haftası'nı başarıyla tamamlayan 1. Sınıf minikleri eğlenceli bir etkinlikle ilk karnelerini alırken, Avcılar Okyanus Koleji minikleri de sürpriz hediyelerle sevindiler.

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıflar için 9 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayan 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Haftası başarıyla tamamlandı.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde Oryantasyon Haftası'nın son gününde eğlenceli bir etkinlik düzenlendi. Minikler, 13 Eylül 2013 Cuma günü Oryantasyon Haftası'nın bitişini müzik eşliğinde; yüz boyama ve dans etkinlikleriyle kutladılar.

İlk hafta yapılan etkinliklerle okula ısınan öğrencilere gün sonunda Okyanus hatırası fotoğrafları ve ilk karneleri verilirken, minikler bu anın mutluluğunu velileriyle paylaştılar.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıf öğrencileri, Oryantasyon Haftası'nı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar. Okula başlamanın sevinci, öğrencilere öğretmenleri tarafından verilen sürpriz hediyeler ve eğlenceli oyunlarla taçlandı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 1. Sınıf minikleri, Oryantasyon Haftası'nın son gününde düzenlenen keyifli oyunlar, şarkılar ip çekme yarışmaları, oyun hamuru ve yüz boyama etkinlikleriyle ilk haftayı eğlenceli bir şekilde tamamladılar.

Halkalı Okyanus Koleji'nde ise 1. Sınıf minikleri Oryantasyon Haftası'nın son gününde ilk karnelerini büyük bir sevinçle aldılar. Okula başlamanın heyecanı, öğretmenlerin öğrencilere verdiği sürpriz hediyeler, ısınma çalışmaları, eğlenceli oyunlar ve verilen karne ile sona eren Oryantasyon Haftası ile minikler, 2013-2014 ders yılına mutlu bir başlangıç yaptılar.

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Eylül 2013, Pazartesi 11:58
Okunma
:
6.501 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları