Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'tan "Bahara Merhaba" Şenlikleri
Okyanus'tan "Bahara Merhaba" Şenlikleri Okyanus'tan "Bahara Merhaba" Şenlikleri
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nin Kurtköy Dumankaya Trend Sitesi'nde, Beylikdüzü Okyanus Koleji'nin Pınarkent Sitesi'nde; Halkalı Okyanus Koleji'nin de Oyakkent Sitesi'nde düzenlediği "Bahara Merhaba" şenliklerinde, çocuklar doyasıya eğlendiler.

Okyanus Kolejleri, çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor...

Sancaktepe Okyanus Koleji tarafından 27 Nisan 2013 Cumartesi günü Kurtköy Dumankaya Trend Sitesi'nde "Bahara Merhaba" Şenliği yapıldı.

Etkinlikte, şişme oyun alanında eğlenen çocuklar, palyaçolarla da çeşitli oyunlar oynadılar. Çocukların yoğun ilgisinin yanı sıra velileri de onlarla birlikte güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda hizmete girecek olan Halkalı Okyanus Koleji de, 28 Nisan 2013 Pazar günü Oyakkent Sitesi sakinleri için "Bahara Merhaba" etkinliği düzenledi.

Site sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji de27 Nisan 2013 Cumartesi günü Beykent'teki Pınarkent Sitesi'nde "Bahara Merhaba" Şenliği düzenledi.

Rodeo ve şişme oyun parkurunda eğlenen çocuklar, animatör ile sandalye kapmaca, mini club, sokak oyunları, yüz boyama ve sosis balon etkinlikleri ile güzel bir gün geçirdiler.



Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Mayıs 2013, Perşembe 12:11
Okunma
:
3.710 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları