Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mental Up Zihinsel Gelişim Programı
Mental Up Zihinsel Gelişim Programı Mental Up Zihinsel Gelişim Programı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul kademesinde öğrencilerimiz: dikkat, hafıza, analitik düşünme, görsel ve mekansal algı, problem çözme, planlama, kavramsallaştırma gibi zihinsel becerilerini geliştirmek amacıyla TUBİTAK desteği ile hazırlanmış MentalUP Zihinsel Gelişim Egzersizlerini dönem boyunca uyguladılar.

Yapmış oldukları bu uygulamalar sonucunda öğrenciler hem bu bahsedilen alanlarda kendilerini geliştirme, hem de geliştirirken teknolojiyi olumlu yönde kullanarak eğlenme fırsatı yakaladılar.
Okyanus Kolejleri İlkokul kademesinde öğrencilerimiz: dikkat, hafıza, analitik düşünme, görsel ve mekansal algı, problem çözme, planlama, kavramsallaştırma gibi zihinsel becerilerini geliştirmek amacıyla TUBİTAK desteği ile hazırlanmış MentalUP Zihinsel Gelişim Egzersizlerini dönem boyunca uyguladılar. Yapmış oldukları bu uygulamalar sonucunda öğrenciler hem bu bahsedilen alanlarda kendilerini geliştirme, hem de geliştirirken teknolojiyi olumlu yönde kullanarak eğlenme fırsatı yakaladılar.
Mental Up Zihinsel Gelişim Programı en düzenli kullanan 3.sınıf öğrencilerimiz "Üstün Başarı Belgesi" almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
17 Haziran 2019, Pazartesi 15:06
Okunma
:
769 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları