Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı Okyanus Koleji’nde, "Çocuklarda Öfke ve Öfkeyi Anlama Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.
Halkalı Okyanus Koleji’nde, "Çocuklarda Öfke ve Öfkeyi Anlama Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi. Halkalı Okyanus Koleji’nde, "Çocuklarda Öfke ve Öfkeyi Anlama Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İlkokul 1. 2. ve 3. sınıf velilerinden oluşan gruplarla, rehber öğretmenlerin liderliğinde yürütülen çalışma 04 Nisan 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir.

Velilerden oluşan gruplarla yürütülen “Çocuklarda Öfke ve Öfkeyi Anlama” konulu atölye çalışması 2 oturumda gerçekleştirildi. Birinci oturumda rehber öğretmenlerimiz Aynur TAŞÇI ve Kübra KURT tarafından interaktif sunum yapıldıktan sonra, ikinci oturumda da rehber öğretmenimiz Arzu HALİLOĞLU eşliğinde velilerimiz ile birlikte terapötik kartlarla yapılan aktif çalışmalardan sonra, yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi.
Velilerimiz atölye çalışması sonunda memnuniyetlerini dile getirerek farkındalık sağladılar, katılım sertifikalarını aldılar.Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
05 Nisan 2018, Perşembe 14:08
Okunma
:
792 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları