Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Atamızı Ölümünün 79. Yıl Dönümünde Saygı ve Sevgiyle Andık!
Atamızı Ölümünün 79. Yıl Dönümünde Saygı ve Sevgiyle Andık! Atamızı Ölümünün 79. Yıl Dönümünde Saygı ve Sevgiyle Andık!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıldönümü anma töreni okul bahçesinde ve konferans salonunda düzenlenen bir programla tüm öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerin katılımı ile gerçekleşti.

Tören ilk olarak okul bahçesinde saat 09.05’te Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ile başladı. Bayrak yarıya indirildi ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra konferans salonuna geçildi. Program Okul Müdürü Erhan İBAN’nın açılış konuşmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise 10/A sınıfından Gaye Neva SEZER yaptı.

8/B sınıfından Deniz AKBAŞ’ın seslendirdiği “0n Kasımlarda Yürümek” şiiri, İlkokul Müdür Yardımcısı Levent DAĞLI’nın seslendirdiği “Bir Resim Yap Çocuğum” şiiri eşliğinde oluşturulan Atatürk portresi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Ardından lise öğrencilerinin hazırladığı Atatürk oratoryo ve draması sahnelendi. Atatürk’ün tarih sahnesine çıkışı ve kurtuluş mücadelesini başlatması öğrenciler tarafından canlandırdı. Oratoryo Atam marşının söylenmesi ve lise öğretmenlerinin öğrencilerimize eşlik etmesiyle sona erdi.

Ata’mıza olan bağlılığımızı “Atam izindeyiz!” diyerek bir kez daha haykırdığımız bu günde; onu sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
ŞENAY ÇOLAK
Tarih
:
10 Kasım 2017, Cuma 19:55
Okunma
:
1.960 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları