Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, 27/10/2017 Cuma günü okul konferans salonunda saat: 10.30 ve saat: 14.00' te olmak üzere iki oturumda kutlandı. Velilerin de törene katılımlarıyla heyecan ve çoşku içinde kutlama yapıldı.

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Erhan İBAN'ın açılış konuşmasıyla törene devam edildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ortaokul Matematik Zümre Başkanı Pınar TEMİZ yaptı.

1. sınıf öğrencilerinin şiir okuması, 2. sınıf öğrencilerinin dile getirdiği Ulu Önder Atatürk‘ün özdeyişleri, 3. sınıf öğrencilerinin dans gösterisi; anasınıfı, 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerinin Müzik öğretmeni Gökçe BAKA yönetiminde sergiledikleri koro çalışması seyircilerden büyük alkış aldı.Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hülya MAĞDEN‘in hazırladığı videolarla zaman tünelinde Türkiye Cumhuriyeti‘nin tarihi gözler önünde canlandırıldı. 

Türkçe öğretmeni Perihan ÇETİNALP' in 6. sınıf öğrencileriyle hazırladığı “Atatürk ve Cumhuriyete Övgü Oratoryosu” göz doldurdu. Ortaokul ve lise öğrencilerinin okuduğu şiirler seyircilere duygusal anlar yaşattı. Türkçe zümresi tarafından düzenlenen "Cumhuriyet  ve Vatan Birliği" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Ortaokul Müdür Yardımcısı  Gül ÇETİN tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler:

Ortaokul kompozisyon yarışmasında; 1. Ezgi Nisan MERAN (7/C) 2. Sıla Nur TEMİZ  (8/A) 3. Selin SUNAY (5/A) olarak açıklandı. Genç yazarların heyecanı görülmeye değerdi.

 Halkalı Okyanus Koleji öğrencilerinde  tarih bilinci geliştirildi, öğrencilere vatan sevgisi aşılandı. 

Program finali, sahneye çıkan görevli öğrenciler ve tüm seyircilerin eşlik ettiği; coşkunun doruğa çıktığı “İzindeyiz Yüce Atam” şarkısı ve “10.Yıl Marşı” ile yapıldı.

 


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
ŞENAY ÇOLAK
Tarih
:
27 Ekim 2017, Cuma 18:00
Okunma
:
4.063 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları