Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Yeni Eğitim Öğretim Yılında İlk Gün Heyecanı
Yeni Eğitim Öğretim Yılında İlk Gün Heyecanı Yeni Eğitim Öğretim Yılında İlk Gün Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde ilk, orta ve lise kademesi öğrencileri, yeni eğitim öğretim yılına 17 Eylül 2012 Pazartesi günü başladı.

Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıflar için 10 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayan 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'na; ilkokul, ortaokul ve lise kademesi öğrencileri de 17 Eylül 2012 Pazartesi günü "Merhaba" dediler.

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde yeni eğitim öğretim yılına coşkulu bir başlangıç yapıldı. Bahçeşehir ve Güneşli Kampüsleri'nde ilk gün heyecanını yaşayan öğrenci ve velilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, yapılan açılış konuşmalarının ardından öğrenciler için ilk ders zili çaldı.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de İlkokul Müdür Yardımcısı Gökhan Turan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan İlköğretim Haftası etkinlikleri, öğrencilerin şiir dinletileri, gösterileri ve 1. Sınıflar'ın koro çalışmasıyla devam etti. Okyanus Park’taki şişme oyun alanında doyasıya eğlenen çocuklar, yeni eğitim öğretim yılına sevinçle başladılar.

Okyanus Kolejleri olarak 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nın tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni eder; başarı dolu bir yıl dileriz…

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Eylül 2012, Pazartesi 17:02
Okunma
:
3.558 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları