Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Resfebe Yarışması'nda Finale Doğru...
Resfebe Yarışması'nda Finale Doğru... Resfebe Yarışması'nda Finale Doğru...
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde Ortaokul Kademesi öğrencileri arasında yapılan Resfebe Yarışması'nda finale kalan eserler, Güneşli Okyanus Koleji'nde sergileniyor.

Okyanus Kolejleri Ortaokul Matematik Zümresi tarafından Ocak ayında düzenlenen ve kelime veya kelime gruplarının, harf, sayı ve resimlerle temsil edilmesiyle oluşturulan çalışmaları içeren "Resfebe" Yarışması'nda finalistler belli oldu.

14-18 Ocak 2013 haftasında Güneşli Kampüsü'ne gelen Fatih Dersanesi Matematik ve Türkçe öğretmenleri, resfebe yarışmasının değerlendirmesini yaptılar. Matematik Öğretmeni Duygu Aydınol tarafından karşılanan misafir öğretmenlere resfebe etkinliği ve yarışma yönergesi hakkında bilgi verildi.

Resfebelerin hepsinin çok güzel olduğunu belirten jüri, seçim yapmakta oldukça zorlanırken, Güneşli Kampüsü'nün finalistleri ile sohbet ederek öğrencileri tebrik etti.

Tüm kampüslerde seçilen resfebe çalışmaları da, 16 Ocak 2013 Çarşamba günü Güneşli Okyanus Koleji'ne ulaştı. Matematik ve resim öğretmenlerinin yaptığı değerlendirme sonucu finalist resfebeler belirlenerek okulda bir sergi oluşturuldu.

Gerek öğrenci gerekse de öğretmenler tarafından büyük ilgi gören resfebe çalışmaları arasından birincinin seçileceği büyük final için ise geri sayım başladı.

Kampüsler Arası Resfebe Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler için 24 Ocak 2013 Perşembe günü Güneşli Okyanus Koleji'nde ödül töreni düzenlenecek.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
18 Ocak 2013, Cuma 16:22
Okunma
:
19.387 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
elizabet mavidağ / 07 Nisan 2015, Salı 20:26
resfebe oyununu çok seviyoruum
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları