Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Rehberlik Birimi'nden Velilere Seminer
Rehberlik Birimi'nden Velilere Seminer Rehberlik Birimi'nden Velilere Seminer
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından velilere yönelik olarak, "Çocuğunuzun Başarısında Rolünüz" Semineri düzenlendi.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin yanı sıra velilere verilen rehberlik hizmeti kapsamında önemli bir seminer düzenlendi...

Anne babaların çocuklarıyla iletişimine değer katacak  ve çocuğun hayat başarısına katkı sağlayacak faydalı bilgilerin sunulduğu  "Çocuğunuzun Başarısında Rolünüz" Semineri, 12 Ocak 2013 Cumartesi günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde gerçekleştirildi.

Konferans Salonu'nda saat 10.30'da başlayan seminerde Okyanus Kolejleri Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik tarafından velilere sunum yapıldı.

Seminere katılan veliler, çocuklarının hayat ve öğrenim başarısı üzerinde ne kadar etkin olduklarına, olumlu etkilerini nasıl artırabileceklerine dair bilgi edindiler.

Sorumluluk eğitiminden aile içi iletişime; başarının bileşenlerinden çocuğun zaman yönetimi becerisine kadar önemli konuların ele alındığı seminerin sonunda soru-cevap bölümünde de yararlı paylaşımlarda bulunuldu.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Ocak 2013, Cumartesi 15:33
Okunma
:
5.466 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları