Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'ta Resfebe Sergisi
Okyanus'ta Resfebe Sergisi Okyanus'ta Resfebe Sergisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli, Beylikdüzü, Bahçeşehir, Avcılar, Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencilerinin yaptığı "Resfebe" çalışmaları okulda sergileniyor.

Okyanus Kolejleri Ortaokul Matematik Zümresi tarafından Ocak ayında düzenlenen ve kelime veya kelime gruplarının, harf, sayı ve resimlerle temsil edilmesiyle oluşturulan çalışmaları içeren "Resfebe" etkinliği devam ediyor.

Güneşli Okyanus Koleji'nde Ocak ayının ilk haftasında gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin hazırladığı "Resfebeler"den oluşan sergi büyük ilgi gördü.

Arkadaşlarının yaptığı "Resfebeler"in ne anlama geldiğini bulmaya çalışan öğrenciler çok eğlendiler. Bir hafta boyunca okulda sergilenecek olan Resfebe çalışmaları, velilerin de ziyaretine açık olacak.

Güneşli Okyanus Koleji'nde Kampüsler Arası Resfebe Yarışması'na katılacak olan eserler de seçildi. Matematik Öğretmeni Duygu Aydınol, Türkçe Öğretmeni Şaban Aydın ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Ülke Al Bilgin'den oluşan jüri, en iyi üç resfebeyi özenle seçti. Yarışmaya hazır olan Güneşli Kampüsü, diğer resfebelere ev sahipliği yapmayı bekliyor.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 7-10 Ocak 2013 tarihlerinde Ortaokul Kademesi öğrencileri arasında yapılan Resfebe Yarışması'na katılan çalışmalar okul panosunda sergilendi. Yarışmaya katılan Resfebeler değerlendirmeye alındı.

Avcılar, Ataşehir, Bahçeşehir ve Sancaktepe Okyanus Koleji'nde de ortaokul öğrencilerinin yaptığı Resfebe çalışmaları okulda sergileniyor.

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Resfebe Yarışması'nın ödül töreni ise 24 Ocak 2013 Perşembe günü yapılacak.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Ocak 2013, Perşembe 15:11
Okunma
:
12.352 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
bilge ünal / 29 Mart 2015, Pazar 15:10
hem zeka geliştiriyor hem eğlenceli çok iyi:))))))))))))))
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları