Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'ta Rehberlik Etkinlikleri
Okyanus'ta Rehberlik Etkinlikleri Okyanus'ta Rehberlik Etkinlikleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji'nde velilere "Aile İçi İletişim Semineri" verilerek, konuyla ilgili drama etkinliği yapıldı. Bahçeşehir Kampüsü'nde de seminer düzenlendi.

Okyanus Kolejleri'nde öğrenci ve velilere yönelik rehberlik çalışmaları devam ediyor...

Güneşli Okyanus Koleji'nde 5 Ocak 2013 Cumartesi günü velilere yönelik olarak "Aile İçi İletişim" konulu seminer verildi.

Rehber Öğretmen Özge Çavuşoğlu Pazarcık tarafından sunulan seminerde, yararlı bilgiler sunuldu.

Seminerin ardından Drama Öğretmeni Pınar Saatçi tarafından Ortaokul Kademesi öğrenci ve velileri ile "İletişim" temalı drama atölye çalışması yapıldı.

Veli-öğretmen ve veli-öğrenci arasındaki iletişimi arttırmak ve velilere farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen eğlenceli çalışma oldukça verimli geçti.

Güneşli Okyanus Koleji'nde benzer seminer ve atölye çalışmaları her yaş grubundaki veli ve öğrenciler için devam edecek.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 23 Şubat 2013 Cumartesi günü, İlkokul, Ortaokul ve Lise Kademesi velilerine, Rehberlik Birimi tarafından "Aile İçi İletişim" konusunda seminer verildi.

Çıkış noktası "Mutlu Aile" olan seminer Bahçeşehir Okyanus Koleji Rehber Öğretmenleri Zeynep Ergünoğlu ve Ercan Çaykara'nın sunumuyla gerçekleşti.

Velilerin görüşleri ve sorularıyla daha da renkli hale gelen seminerde, anne, baba ve çocuk iletişiminin incelikleri, aile içi iletişimin önemi yaşamdan örneklerle paylaşıldı. Veliler uygulanan davranış sitillerine yönelik envanter sonucunda, iletişimde kullandıkları davranış stilleri hakkında da bilgi sahibi oldular.

Seminerde görev alan öğretmenlere, seminere katılan tüm veli ve öğrencilere teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
01 Mart 2013, Cuma 14:09
Okunma
:
5.095 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları