Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Kolejleri Ulusal ve Uluslararası Başarıları Ödül Töreni
Okyanus Kolejleri Ulusal ve Uluslararası Başarıları Ödül Töreni Okyanus Kolejleri Ulusal ve Uluslararası Başarıları Ödül Töreni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Kampüsümüzde düzenlenen ödül töreninde, 2016-2017 yılında başarı kazanmış öğrenciler kurucumuz Sayın Orhan Özbey'den ödüllerini aldılar.

13 Mayıs Cumartesi günü Kemerburgaz Kampüsünde düzenlenen törende, Okyanus Kolejlerinin başarıları taçlandırıldı. 2016-2017 yılı içerisinde; ilçe,il, Türkiye ve Dünya başarıları kazanmış olan Okyanus Koleji; öğrenci, öğretmen,idareci ve velileri yoğun katılımın olduğu görkemli bir törenle ödüllerini aldılar.

Okyanus Kolejlerinin geçmişten bugüne kadar büyüme süreci ve kazanmış olduğu başarılar sinevizyonda gösterildi. Video sunumunun hemen ardından Sunucu Bora Serhat Çelik açılış konuşması yaptı. Okyanus’un başarılarını anlattıktan sonra, İstanbul dışındaki kampüslerden törene katılamayan başarı kazanmış tüm öğrencileri de tebrik etti.Ve ardından konuşmasını yapmak üzere Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray'ı sahneye davet etti.

Sn. Lokman Demiray, salondaki herkesi selamladıktan sonra Okyanus Kolejlerinin başarılarından bahsetti. Kazanılan başarılardan dolayı hasat yapan bir çiftçi, resimleri ilk kez görücüye çıkmış bir ressam gibi gururlu ve mutlu olduklarını ifade etti. Gazi Mustafa Kemal'in belirttiği 'Muasır medeniyetler seviyesine' ulaşmak için gençlerimizin daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Törenin anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapmak üzere Sn. Orhan Özbey sahnedeki yerini alırken, konuşmasında yetenek eğitim modelinden bahsetti. “Her çocuğun içerisinde mutlaka keşfedilecek bir yetenek vardır. Önemli olan bu yeteneği görebilmektir.” derken, “Farklı farklı yeteneklerin belirlenmesi ve öğrencilerin sosyalleşmesi için birden çok kulüp kurduklarını'' anlattı. ''Bir ülkenin petrolü olmayabilir, parası olmayabilir fakat o ülke insanının yeteneği petrolden de paradan da daha değerlidir.'' dedi. Eğitim sisteminin eksikliğinden bahseden ve her platformda kendi hayalindeki eğitim sistemini anlatan Sn. Orhan Özbey; ''Mimarlık yeteneğine sahip öğrencinin tıp okuduğunu, tıp yeteneğine sahip öğrencinin de mimarlık okuduğunu'' belirtti. Önümüzdeki yıl daha büyük başarılar alınması temennisi ile konuşmasını tamamladı.

Okyanus ailesi olarak öncelikle Kurucumuz Orhan Özbey’e, eşsiz birer çocuk yetiştirmiş olan velilerimize, onlara emek veren ve başarıya ulaştıran öğretmenlerimize ve başarılarıyla bizi gururlandıran öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Fotoğrafların tamamını indirmek için tıklayınız.

Yarışmaları görmek için tıklayınız.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
15 Mayıs 2017, Pazartesi 12:39
Okunma
:
28.090 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları