Güneşli Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bilim Haftası'nda Deney Şöleni
Bilim Haftası'nda Deney Şöleni Bilim Haftası'nda Deney Şöleni
  • Paylaş
Sancaktepe ve Güneşli Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri, Bilim Haftası'nı kutlamak amacıyla Fen ve Teknoloji Öğretmenleri ile birlikte gösteri deneyleri yaptılar.

Her yıl 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanan "Bilim ve Teknoloji Haftası", Okyanus Kolejleri'nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sancaktepe Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri, 15 Mart 2013 Cuma günü deney yapmanın keyfini yaşadılar.

Bilim Haftası'nı kutlamak amacıyla Fen ve Teknoloji Öğretmenleri ile birlikte gösteri deneyleri yapan öğrenciler, bu etkinliklerde hem eğlendiler, hem öğrendler.

Güneşli Okyanus Koleji 5.,6.,7. Sınıf öğrencileri de Fen ve Teknoloji öğretmenleri Ünzile Orhan'ın yaptığı gösteri deneylerini büyük bir heyecanla izlediler.

"Volkan", "Fil diş macunu", "Yumurtam şişede durmuyor", "Gizli güç", "Dökülmeyen süt" adlı gösteri deneyleri öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

Lise Kimya Öğretmeni Selime İmamoğlu da bu eğlenceli gösterilere katkı sağladı.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Mart 2013, Cumartesi 10:48
Okunma
:
3.750 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Onur KAŞKAYA / 02 Nisan 2013, Salı 11:39
Web birimi dikkatine,
Haber içeriğinden de anlaşıldığı gibi etkinlik sadece SANCAKTEPE ŞUBEMİZE ait bir etkinlik değildir. GÜNEŞLİ ŞUBESİ SAYFASINA DA eklenmesi gerekmektedir. Sitemizin ana sayfasında haber etkinlik tıklanıp Güneşli Şubesi seçilince bu haber sayfamızda görünmüyor. Ama Sancaktepe seçimi yapılınca Sancaktepe Şubemizin sayfasında görünüyor. Haberin GÜNEŞLİ ŞUBESİNE DE EKLENMESİNİN SAĞLANMASINI Rica ederim.

Onur KAŞKAYA
Güneşli Şb. Okul Müdürü
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları