Güneşli Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bilimin Eğlenceli Dünyasını Ziyaret Ettik
Bilimin Eğlenceli Dünyasını Ziyaret Ettik Bilimin Eğlenceli Dünyasını Ziyaret Ettik
  • Paylaş
Çocuklarımızın bilimsel düşünce becerilerini geliştirmek amacıyla Beylikdüzü Kampüsü 3-A sınıfı öğrenci ve velileri Şişli Bilim Merkezini ziyaret etti.

Beylikdüzü Kampüsü 3-A sınıfı öğrenci ve velileri Şişli Bilim Merkezini ziyaret etti. Çocuklarımızın bilimsel düşünce becerilerini geliştirmek amacıyla öğretmen Sevgi Karabacak ve 3-A sınıfı velileri tarafından organize edilen Bilim Merkezi gezisi öğrencilerimizin geleceğin bilim insanları olma yolunda ufuklarını açtı.Gezilen stantlarda Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nin sertifikalı eğitmenleri yangın, afet ve depreme karşı nasıl hazırlıklı olunacağı hususlarında bilgi verirken, onları dinleyen öğrencilerimiz aynı zamanda öğrendiklerini onların gözetiminde tatbik etme fırsatı da buldular.

3-A sınıfı öğrencileri, yıldızları incelediler, zekâ oyunlarıyla birbirlerini test ederek eğlenceli dakikalar yaşadılar.20 milyon yıllık ağaç, uzaydaki kara delikler ve dünyada sadece dört örneği olan balina iskeleti öğrencilerimizin ilgi odağı oldu.

Kara delikler, göktaşları vb. uzay ile ilgili birçok konunun yanında, elektronik, optik, manyetizma, göz yanılsamaları ilgili ilginç bilgileri uzmanlarından dinlediler. Öğrenciler Sindirim Tüneli'nde sindirim organlarını yakından tanıyarak, okulumuzda öğrendikleri bilgilerini pekiştirdiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Mart 2008, Pazartesi 00:00
Okunma
:
4.066 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları