Güneşli Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Koleji - İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa işbirliği
Okyanus Koleji - İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa işbirliği Okyanus Koleji - İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa işbirliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Üniversite Staj Programını başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz sertifikalarını törenle aldı

ÖĞRENCİLERİMİZ HEDEFLEDİKLERİ MESLEKLERİ KARİYER STAJ PROGRAMIYLA TANIYOR

 

Yetenek merkezli öğretim modelini benimseyen ve bilimsel çalışmalara verdiği önemle her zaman bir adım önde olan Okyanus Kolejleri, BARGEM koordinatörlüğünde Fen Lisesi  9. sınıfta Bilimsel Okur Yazarlık, Sunum Teknikleri, İnovasyon ve Girişimcilik, Problem çözme becerileri vb  “Kariyer Dersleri” alan öğrencilerimizi 10. ve 11. sınıfta üniversite ortamıyla tanıştırmaya devam ediyor.

Öğrencilerimizin gelecekteki meslek seçimlerini en doğru şekilde belirlemeleri amacıyla bu yıl 3. sünü gerçekleştirdiğimiz  “Üniversite Kariyer Staj Programı”mız geçtiğimiz hafta başarıyla gerçekleşti.

Bu yıl Fen ve Anadolu lisesi öğrencilerimiz 14-18 Kasım 2022 ara tatil döneminde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleşen staj programında Mühendislik ve Tıp Fakültelerinde kendileri için özel olarak planlanan derslere katılarak Kariyer Staj Programlarını gerçekleştirdiler. İÜ Cerrahpaşa Avcılar yerleşkesinde Mühendislik, Cerrahpaşa yerleşkesinde Tıp eğitimlerini alan öğrencilerimiz alanlarında  uzman akademisyenlerimizin teorik ve uygulamalı olarak  gerçekleştirdikleri derslere katılarak hedefledikleri bölümleri yakından tanıma fırsatı buldular.

18 Kasim 2022 tarihinde programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğünde gerçekleşen törenle üniversite onaylı “Stajyer Öğrenci Katılım Sertifikası” almaya hak kazandılar.

Kendi yeteneklerini keşfedebilen ve lise çağında geleceğine yön veren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarla dolu bir eğitim ve kariyer hayatı diliyoruz.


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
21 Kasım 2022, Pazartesi 16:35
Okunma
:
13.668 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları