Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Uluslararası Dil Sınavı Sertifika Töreni
Uluslararası Dil Sınavı Sertifika Töreni Uluslararası Dil Sınavı Sertifika Töreni
  • Paylaş
Fatih Okyanus Kolej'inde uluslararası dil sınavı töreniyle öğrencilerimiz hak ettikleri sertifikalarını kazandı. Okyanus ailesi olarak tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 20 Eylül Çarşamba günü okulun konferans salonunda Uluslararası Dil Sınavı sertifika töreni gerçekleşti. Tören ilk olarak İngilizce Zümre Başkanı Tunahan Koç‘un sunumuyla başladı. Uluslararası platformda geçerliliği olan ve ilgili sınav uygulayıcılarının değerlendirdiği sınava girmiş tüm sınıflardan 31 öğrenci de başarı gösterdiği için belgelerini almaya hak kazandılar.  Hem öğrencilerin hem ingilizce öğretmenlerinin ve kademe müdürü Ayhan ERZİ’nin katılım gösterdiği törende öğrencilerin başarı sertifikalarını İngilizce Öğretmenleri takdim etti. Öğretmenler flyers, ket ve pet seviyelerinde yüksek notlarla taçlandırılan öğrencilerin sahnede ismini okurken salondakiler de bu coşkuyu alkışlarla destekledi. Tören fotoğraf çekimiyle son buldu.

Sertifika Almaya Hak Kazanmış Başarılı Öğrenciler:

Flyers:  Rabia Büke GÜLLÜ, Yusuf Eren MUTLU,  Mert YAMAN, Ceren Naz ÖMÜRLÜ, Başak BABA,  Mehmet Efe ÇAKMAK, Necati Kaan TAŞKIN, Şahrazat İrem BAŞ, M.Kağan KILINÇASLAN.

KET: Köksal Ömer AYÇİN, Fatih Mehmet SÜRÜMLÜ,  Fatih Yağız TOPÇU, Tuna Kaan KARAŞ, Arda GÜNEŞ, Ayşe Pelin AKGÜN, Murat Burak DURAL, A.Arda ARIKAN, F.Efe YÜCEL, Ö.Akın YÜCEL, Burak ALPAY, Emir İSMAİLOĞLU, Hatice Koç, A.Ali YÜCEL, A.Berra YANMAZ, Usar YILDIRIM, Ayşenur ÖZÖNCEL, Fahreddin BAŞYURT.

Pet:  Ceylan Muhlise KONAKLI, Ömer Yiğit KOÇAL, Mehmet Oğuz Özöncel, Asya GÜNGÖRSEN.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
22 Eylül 2017, Cuma 17:02
Okunma
:
1.365 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları