Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Öğrencilerimiz Rekor Sayıda TÜBİTAK Projesi Yürütüyor
Öğrencilerimiz Rekor Sayıda TÜBİTAK Projesi Yürütüyor Öğrencilerimiz Rekor Sayıda TÜBİTAK Projesi Yürütüyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji öğrencileri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen Lise ve Ortaokul proje yarışmalarına bilimsel projeleriyle hazırlanıyorlar.

        Tüm kampüslerimizde proje çalışmalarına ilgi duyan öğrencilerimiz Ekim ayından bu yana proje konularını belirleyerek çalışmalarına başladılar. Sadece Okyanus Kolejinde bulunan BARGEM biriminin desteğiyle proje yapmayı öğrenen öğrencilerimize konularıyla ilgili branş öğretmenleri de Proje Danışmanı olarak destek veriyorlar. 

        BARGEM tarafından Üniversiteler ve Okyanus Koleji arasında yürütülen işbirliği anlaşmaları sayesinde hem lise hem de ortaokulda çok sayıda öğrencimiz proje çalışmalarını üniversite ortamında akademisyenlerin de desteğiyle gerçekleştirme fırsatı buluyorlar. Birçok öğrencimiz ise çalışmalarını okulumuzda bulunan üst düzey Bilim ve Teknoloji laboratuvarını kullanarak ve farklı sanayi kuruluşlarının ARGE laboratuarlarından destek alarak gerçekleştiriyorlar.

        Fen bilimleri, Matematik ve Sosyal bilimler alanında TÜBİTAK, Uluslararası proje yarışmaları ve Bilim Fuarlarına yönelik gerçekleşen öğrenci çalışmalarıyla Okyanus Koleji bu sene de rekor sayıda proje üretimini gerçekleştiriyor. 

        Öğrencilerimiz 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ise Tübitak Liseler Arası Proje Yarışmasına, tüm kategorilerde toplamda 158 proje çalışması ile başvuru gerçekleştirerek bölge finallerini beklemeye başladı. Böylece Okyanus Kolejleri proje çalışmalarında zirvedeki yerini koruyacağını bir kez daha gösterdi.

        Tüm proje ekibi öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.


Haber
:
Duygu CELEBCİOĞLU
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Tarih
:
05 Ocak 2018, Cuma 10:57
Okunma
:
24.875 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları