Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Ortaokulunda Kişisel Gelişim Dersleri Başladı.
Fatih Okyanus Ortaokulunda Kişisel Gelişim Dersleri Başladı. Fatih Okyanus Ortaokulunda Kişisel Gelişim Dersleri Başladı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih okyanus ortaokulunda ekim ayı içerisinde Rehber Öğretmen Ayşe Erzen tarafından ortaokul öğrencilerine kişisel gelişim dersi gerçekleştirildi.

Etkinlikte bedensel, ruhsal ve zihinsel özelliklerinin farkında olunması,özgüvenin arttırılması,kişiler arası iletişimin arttırılması,olumlu düşünce becerilerinin geliştirilmesi,Sosyal hayatta daha etkili ve verimli olunması,Kararsızlık ve karamsarlıktan kurtulunması vb. konularda öğrencilerimizin kendini keşfetmesi ve geliştirmesini sağlamak amaçlanmaktadır.

Ekim ayı içerisinde Rehber öğretmen tarafından 6.sınıflar ile ’Empati’ ,7.sınıflar ile ‘Algı’,8.sınıflar ile ‘Kişilik’ konusu işlendi.

Ders sonunda öğrencilerimize “Ne Anladım Ne Kazandım” formları dağıtılarak derste ne anladıklarını ve neler kazandıklarını yazmaları istendi.“3 Soru 1 Kişi” formlarıyla da çevresinde bir kişiye röportaj yaparak bilgiyi pekiştirmeleri sağlandı.


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
KÜBRA GÖNÜL
Tarih
:
11 Aralık 2018, Salı 16:57
Okunma
:
738 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları