Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Ortaokulu öğrencileri ‘Mesleğimi Anlatıyorum’ sempozyumu ile meslek tanıtımlarını gerçekleştirdi.
Fatih Okyanus Ortaokulu öğrencileri ‘Mesleğimi Anlatıyorum’ sempozyumu ile meslek tanıtımlarını gerçekleştirdi. Fatih Okyanus Ortaokulu öğrencileri ‘Mesleğimi Anlatıyorum’ sempozyumu ile meslek tanıtımlarını gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji ortaokul 5.sınıf öğrencileri 9 Kasım 2018 Cuma ‘Gelecekte bir gün,meslekte ilk gün’ projesi kapsamında ‘Mesleğimi Anlatıyorum’ sempozyumunu gerçekleştirdi.

Fatih Okyanus Koleji ortaokul 5.sınıf öğrencileri ‘Gelecekte bir gün,meslekte ilk gün’ projesinin ilk aşaması olan ‘Mesleğimi anlatıyorum’ ile mesleklerle tanıştı.Konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler hayallerindeki meslekleri sunum halinde diğer arkadaşları ile paylaştılar.Öğrenciler bir yandan kendi hayal ettikleri meslekleri araştırma fırsatı bulurken diğer yandan ise diğer meslek grupları ile ilgili bilgi edindiler.Gerçekleştirilen sempozyumda bilgisayar mühendisliği,doktorluk,avukatlık,polislik,pilotluk ve futbol mesleği ile ilgili sunumlar yapıldı.


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
KÜBRA GÖNÜL
Tarih
:
20 Kasım 2018, Salı 14:04
Okunma
:
729 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları