Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Kolejinde 7.sınıflar arası “IV. Münazara Turnuvası” heyecanı başladı!
Fatih Okyanus Kolejinde 7.sınıflar arası “IV. Münazara Turnuvası” heyecanı başladı! Fatih Okyanus Kolejinde 7.sınıflar arası “IV. Münazara Turnuvası” heyecanı başladı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Her yıl geleneksel olarak yaptığımız münazara turnuvasının ilk turu 10 Ekim 2019 tarihinde okulumuzun konferans salonunda yapıldı.

7-A ve 7-B arasında yapılan yarışmada 7-A sınıfı “Cep telefonu aile ve arkadaşlık ilişkilerine zarar verir.” görüşünü savunurken 7-B sınıfı “Cep telefonu aile ve arkadaşlık ilişkilerini pekiştirir.” görüşünü savunmuştur. Konuları hakkında grup çalışması yaparak gerekli araştırmaları yapan öğrencilerimiz, yüksek bir performans sergileyerek kendilerini savundular. Bilgi ve becerilerini ortaya koyarak jüri üyelerini ikna etmek için çabaladılar.  Öğrencilerimizin kendini ifade etme ve cesaretlerini göstererek sahneye çıkma tecrübesi kazanma gibi fırsatlar yakaladığı turnuva heyecanlı tartışmaların ardından keyifli bir şekilde sona erdi.

Karşılaşma sonucunda

7-B sınıfı galibiyeti elde etmiştir ve kampüsler arası yapılacak olan çeyrek final ön eleme turunda Bayrampaşa şubesi ile karşılaşarak şubemizi temsil edecektir. 7- B sınıfının münazara takımına başarılar diler, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
KÜBRA GÖNÜL
Tarih
:
11 Ekim 2019, Cuma 09:23
Okunma
:
1.045 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları