Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı!
Fatih Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı! Fatih Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı!

Cumhuriyetimizin 95.yılı kutlamaları, 26.10.2018 Cuma günü okul bahçesinde ve konferans salonunda 10.30 ve 14.00 olmak üzere iki oturumda kutlandı. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla bütün törenlerde olduğu gibi coşku ve heyecan içerisinde kutlamalar gerçekleşti.

Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu, İstiklal Marşı’ nın okunması, Atatürk büstüne çelenk bırakılması ve Ortaokul Müdürü Mehmet ÇEVİK’ in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla okul bahçesinde başlayan tören daha sonrasında konferans salonunda devam etti.

Törende ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinden öğrenciler görev aldı. 4-B sınıfında Ertuğrul SAĞLAM ve Eylül KÜLEKÇİ şiirlerini coşkuyla seslendirdi. 2. sınıf öğrencileri ve 3. sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları koroyla seslendirdikleri marşlar törene coşku katarak aynı zamanda görsel bir şölen de yaşattı. Tören 4-A sınıfından Ece Buse KARTAL ve Yusuf Taha TURAN’ ın seslendirdikleri şiirle devam etmiştir. 8-A sınıfında Muhammed Eymen KARATAŞ “Bayrak” şiirini seslendirirken 5.sınıf öğrencilerimizin görsel şöleni seyircilerden büyük alkış aldı. 9. sınıf öğrencilerinin oratoryosu ve 7. Sınıf öğrencilerinin canlandırdığı “Cumhuriyet” adlı skeç eşliğinde cumhuriyetin, özgürlüğün, eşitliğin, adaletin önemi bir kez daha gözler önüne serilmiştir ve Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanmıştır.

Programın hazırlanmasına emek veren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Kübra Gönül
Tarih
:
30 Ekim 2018, Salı 09:09
Okunma
:
818 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları