Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda 2.Dönem Veli Toplantısı Yapıldı.
Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda 2.Dönem Veli Toplantısı Yapıldı. Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda 2.Dönem Veli Toplantısı Yapıldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda 7. sınıflara veli toplantısı ‘’Değişen Yönetmelik’’ hakkında bilgi verilerek gerçekleştirildi.

       Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda  22 Mart  2018 Perşembe  saat 17.00’da  7. sınıflara  veli toplantısı yapıldı.

            Toplantı,  Ortaokul idarecimiz  Sayın Ayhan ERZİ’nin sınıflara girerek genel bir bilgilendirme yapmasıyla başladı. Değerli idarecimizin ardından rehber öğretmenimiz Hülya KALYONCU’nun ‘Değişen Yönetmelik ve Sınavlar’ hakkında kısa sunumu ile danışman öğretmenlerimizin velilerimize toplantı gündem maddelerini ve toplantı programını iletmesiyle devam etti. Branş öğretmenlerimiz de danışman öğretmenlerimizden sonra tek tek sınıflara gelerek genel bilgilendirme yaptı.

           Velilerimiz genel bilgilendirme sonrası branş öğretmenlerimizle bireysel olarak  görüşüp, öğrencilerinin genel durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Katılımın ve ilginin yüksek olduğu toplantıda velilerimize idaremiz tarafından özel olarak hazırlatılan kokteyl salonunda ikramda bulunuldu. Oldukça verimli geçen toplantıda velilerimiz, hem sınıf danışman öğretmenleri hem de derslerine giren branş öğretmenleri tarafından genel durumları hakkında aldıkları bilgilerle aydınlatıldı. Toplantı, velilerimizin dilek ve temennilerini belirtmesiyle sona erdi.

       Emeği geçen tüm idareci,öğretmen,personel ve velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Furkan ASAY
Tarih
:
27 Mart 2018, Salı 10:23
Okunma
:
1.134 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları