Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Vex Robotik Kulüp Dersi ile Robotik Kodlama Öğreniyor.
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Vex Robotik Kulüp Dersi ile Robotik Kodlama Öğreniyor. Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Vex Robotik Kulüp Dersi ile Robotik Kodlama Öğreniyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Vex Robotik Kulüp Dersi ile Robotik Kodlama Öğreniyor.

Dünyada hızla gelişme gösteren robotik bilimi, bu bilimin eğitimine duyulan ihtiyacı hızlı bir şekilde arttırmıştır. Bu sebeple bilimin hızlı bir şekilde yaygınlaşması için robotik bilimine genç yaşlardan itibaren başlanması bir zorunluluk haline gelmiştir.
Genç yaşlarda Robotik eğitimiyle tanışan öğrenciler adım adım mekanik yapıların nasıl çalıştıklarını keşfederken ve bu düzenekleri hem tasarlayarak hem de kodlayarak hayata geçirirler. Kendi tasarladıkları robotları kodlayarak somut bir şekilde yaptıkları işlemleri gözlemleyebilecekledir. Biz de Okyanus Koleji Fatih kampüsü olarak Robotik Kodlama alanına önem vermekteyiz. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Kübra GÖNÜL ile birlikte Vex Robotik kulüp derslerine başlanmıştır. Öğretmenimiz ile birlikte derste yeteneklerini gösteren öğrencilerimiz yarışmalara katılma şansına sahip olacaktır.


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
KÜBRA GÖNÜL
Tarih
:
16 Ekim 2018, Salı 13:38
Okunma
:
926 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları