Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji “Bilim Şenliği Coşkusu“
Fatih Okyanus Koleji “Bilim Şenliği Coşkusu“ Fatih Okyanus Koleji  “Bilim Şenliği Coşkusu“
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul kademesi Fen Bilimleri zümresi olarak 22 Mart Cuma günü okulumuzun konferans salonunda Fen öğretmenlerimiz Vedat ŞAHİN ve Yasemin ÇELİK tarafından "BİLİM ŞENLİĞİ" gerçekleştirildi.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokul kademesi Fen Bilimleri zümresi olarak 22 Mart Cuma günü okulumuzun konferans salonunda Fen öğretmenlerimiz Vedat ŞAHİN ve Yasemin ÇELİK tarafından "BİLİM ŞENLİĞİ" gerçekleştirildi. 5 ve 6.sınıf öğrencilerinin yanında 4.sınıf öğrencilerimizi de davet ederek hep beraber bilimin en keyifli anlarına şahit olduk.

Öğrencilerimizi de deneylerimize ortak edip yaşayarak öğrenmelerine katkıda bulunduk. Bu kapsamda etkinliğimize dahil olan 4. sınıf öğrencilerimiz de oldukça keyifli vakit geçirdi.

Bilim şenlikleri , genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok alanda  hayal güçlerinin sınırlarını genişletmektedir. Bu  tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşim noktasıdır.Okyanus Kolejlerinin öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Düşünen , araştıran , keşfeden , icat eden , nesillerin yetişmesi  dileğiyle..

Etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür ederiz.


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
KÜBRA GÖNÜL
Tarih
:
26 Mart 2019, Salı 11:14
Okunma
:
1.246 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları