Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji “8. Sınıf Öğrencilerine Teog Okulu Semineri
Fatih Okyanus Koleji “8. Sınıf Öğrencilerine Teog Okulu Semineri Fatih Okyanus Koleji  “8. Sınıf Öğrencilerine  Teog Okulu Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul kademesi olarak 5 Eylül Salı günü okulumuzun konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Hülya KALYONCU ve Ortaokul Kademesi İdarecisi Ayhan ERZİ tarafından "8. TEOG OKULU" konulu öğrenci semineri verildi.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokul kademesi olarak 5 Eylül Salı günü okulun konferans salonunda Rehber Öğretmeni Hülya KALYONCU ve Ortaokul Kademesi İdarecisi Ayhan ERZİ tarafından 8.sınıf öğrencilerine Teog Okulu öğrenci semineri yapıldı. Seminerde Teog Sistemi ve Teog Okulu hakkında bilgilendirme yapıldı. Teog Okulu’nda sınıf kademelerine göre ders saati ayrımından ve yılda toplamda öğrencilerin ne kadar saat ders alacağından bahsedildi. Teog Sınavı’nda hangi derslerin ilk oturumda, hangi derslerin 2.oturumda gerçekleşeceği konusunda bilgi verildi. Her dersten kaç soru çıkacağına ve yanlış cevapların doğru cevapları etkilemediğinden söz edildi. Teog’da başarılı olabilmek için nelerin yapılması gerektiği anlatıldı. Seminer sonunda öğrencilerin konu ile ilgili merak ettikleri sorular yanıtlandı. Öğrencilere 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başarılı geçmesi dilek ve temennilerinde bulunuldu.

 

Seminere katılan tüm öğrencilere teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Kübra Gönül
Tarih
:
05 Eylül 2017, Salı 15:06
Okunma
:
982 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları